Woolrich buitenkleding, al 180 jaar kwaliteit

Woolrich, een kledingmerk dat u aantreft in de webwinkel van pauw.com, ontwerpt al meer dan 180 jaar sport en buitenkleding. In het begin was dat natuurlijk met name gericht op de Amerikaanse boeren, bosbouwers en de soldaten die streden tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Met name de warme dekens is waar het bedrijf bekend om stond. Tegenwoordig richten ze zich steeds meer op mensen die zich bezig houden met de buitensport zoals wandelen, bergbeklimmen en trekkers. Kleding die onder barre omstandigheden wind en waterdicht blijven, waar men warm en droog in blijft en die gewoon lekker comfortabel zitten. Men maakt nog steeds gebruik van katoen, wol en dons, maar men schuwt ook de moderne materialen niet. Zo maakt men tegenwoordig ook gebruik van nylon en polyester. Materialen die bekend staan om hun degelijkheid in outdoor kleding. Zo zijn alle kledingstukken stuk voor stuk geschikt voor gebruik in de extreme natuur, maar worden ze nog steeds veel gedragen als werkkleding voor mensen die buiten zwaar werk verrichten.

De collectie bestaat uit stijlvolle warme winterjassen, mutsen, hoeden, dekens, shirts en meer. Eigenlijk alles wat je maar warm kan houden. De ontwerpen zijn naast functioneel toch best elegant te noemen en de collectie bestaat ook uit enkele echte klassiekers. Gaat u er graag op uit en wilt u dan ook de beste kleding aan kijk dan snel in de webwinkel van pauw.com voor de collectie van woolrich.

Stijlvol voor de dag komen met Woolrich

Verfijning en comfort: dat biedt Pauw.com met het merk Woolrich, dat met name bekendstaat om haar fijne jassencollectie. Het is een Amerikaans merk, dat al bijna 200 jaar sterk is in outdoor kleding. Het begon allemaal met kleding voor jagersvrouwen, terwijl Woolrich vandaag de dag de trend zet met praktische outdoor kleding met een eigen karakter. Geen poespas, maar strakke kleding met een elegante twist. De comfortabele kledingstukken zijn allemaal op en top duurzaam en hebben een stoere uitstraling. Aan alle details is gedacht. Zo is de verfijning die Woolrich kenmerkt terug te zien in de kragen van menig jas: zachte krachten voor maximaal comfort tijdens het dragen.

Op Pauw is een mooi aanbod aan Woolrich kleding te vinden . Neem alleen al de geweldige jassen, die verschillen van parka’s tot en met gewatteerde jassen in allerlei eigentijdse kleuren. De collectie wordt aangevuld met praktische accessoires die bij de jassen passen, zoals mutsen, petten en sjaals. Met Woolrich weet je zeker dat je stijlvol voor de dag komt bij elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een werkbijeenkomst, maar zeker ook voor een outdoor activiteit. Wie een Woolrich jas draagt, is goed beschermd tegen sterke weersinvloeden. Functioneel en modieus, dat is de kleding van Woolrich!