Tijdloze Aspesi mode verkrijgbaar bij Pauw.com

Volgens veel modekenners is de tweede stad van Italiƫ, Milaan, de modehoofdstad van de wereld. Talloze modehuizen en kledingontwerpers hebben zich er gevestigd. Het hele jaar door worden er modeshows gehouden waarin de nieuwste trends worden gepresenteerd. Je kunt in de fraaie winkelstraten zoals de bekende Via Montenapoleone beroemde sterren uit de gehele wereld tegenkomen die daar hun kleding kopen. Tussen de vele Milanese topmerken neemt het exclusieve en enigszins mysterieuze modehuis Aspesi een bijzondere positie in.

Het modemerk werd in 1969 opgericht door Alberto Aspesi, die zichzelf niet als modeontwerper ziet maar als zakenman met gevoel voor stijl. Modehuis Aspesi heeft onder modekenners het imago van een artistiek merk met een mysterieus, eigenzinnig tintje: oprichter Alberto moet niets hebben van glossy campagnes en houdt al helemaal niet van extravagante catwalkshows. Zijn contacten met de media verlopen soms wat moeizaam, maar de klasse van zijn ontwerpen wordt alom geprezen. De typische Aspesi stijl, die door de jaren heen een grote schare enthousiaste volgers heeft gekregen, kan het best worden omschreven als klassiek, tijdloos en minimalistisch. Het merk geldt als bijna obsessief kritisch als het gaat om de stoffen waarmee gewerkt wordt: uit werkelijk alle windstreken worden alleen de beste materialen geselecteerd. Deze bijzondere Italiaanse kleding is in Nederland verkrijgbaar bij Pauw.com.

De webshop van Pauw.com biedt een prachtig assortiment Aspesi shirts in diverse modieuze kleuren en uitvoeringen, gemaakt van de beste kwaliteit katoen. Ook de bekende Limone regenjas van dit illustere merk is er verkrijgbaar. Gun uzelf deze luxe vrijtijdskleding!