Modieuze en veilige Ray-Ban zonnebrillen bij facatio.nl

Buiten in de zon is het heerlijk. Iedereen geniet graag van de warme zonnestralen op het strand, op een terras met een koel drankje of tijdens een fijne wandeling. Maar te veel zon kan schadelijk zijn en dus is een goede bescherming belangrijk. Dat geldt voor de huid, die beschermd kan worden met een goede zonnebrandcrème, maar ook de ogen kunnen beschadigd raken door een overdaad aan zonlicht. Het is dan ook van groot belang om een goede kwaliteit zonnebril te dragen als de zon schijnt. Het gerenommeerde zonnebrillenmerk Ray-Ban is al vele jaren toonaangevend als het gaat om een veilige bescherming van de ogen tegen de zon.

Het merk Ray-Ban werd in 1937 opgericht na een verzoek van de Amerikaanse luchtmacht om voor piloten een zonnebril te ontwerpen die tijdens het vliegen het zicht bij felle zon zou verbeteren. Ook het probleem van het plotseling beslaan van zonnebrilglazen door waterdamp moest worden opgelost. Zo ontstond na zorgvuldig onderzoek de ook nu nog steeds beroemde Ray-Ban Aviator. Dit succesvolle model kreeg al snel gezelschap van de al even iconische Wayfarer en de sportieve Olympian, bekend geworden als favoriete zonnebril van acteur Peter Fonda in de film Easy Rider. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van zonnebrillen. Het uitgebreide assortiment van Ray-Ban is verkrijgbaar bij facatio.nl, specialist in zonnebrillen.

Webwinkel facatio.nl biedt naast klassieke Ray-Bans ook moderne en sportieve modellen in diverse kleuren en uitvoeringen. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit en draag een originele Ray-Ban!