Fray overhemden: kwaliteit uit de laars

De Italiaanse producent van stijlvolle overhemden Fray kan zich gerust op de borst kloppen en een autoriteit noemen op het gebied van tijdloze mode. Als kledingmerk gevestigd in Italiƫ kan het ook niet anders dan dat klasse, duurzaamheid en modegevoel de sleutelwoorden zijn in de collectie. Van een hoge kwaliteit en bijzonder draagbaar op elke gelegenheid: Fray overhemden zijn een echte must voor iedere man die zich stijl toedicht.

Het beste materiaal

Om duurzame overhemden te maken spreekt het voor zich dat er goede materialen nodig zijn. Vandaar ook dat ze bij Fray werken met katoen van het eiland Riva. Dit sprookjesachtige eiland staat niet voor niks bekend om zijn katoen van hoge kwaliteit. Algemeen wordt katoen van Riva beschouwd als het beste katoen ter wereld. Gezien Fray enkel gaat voor het beste was het dan ook een logische match met katoen uit Riva.

Precisiewerk

Zelfs het beste materiaal staat jammer genoeg nog altijd niet garant voor een geweldig eindproduct. Om dat te bereiken zijn nog wat andere zaken nodig: voornamelijk precisie. Het is een wetenschap die terugkomt in de productiewijze van Fray overhemden. Met ultrafijne naalden die tot tien steken per centimeter geven zijn Fray overhemden perfect tot in de kleinste details. Dankzij de precisie in het productieproces slaagt Fray er al decennia in perfect tegemoet te komen aan de wensen van iedere klant. Benieuwd naar het resultaat van dit alles? Oger.nl heeft een ruim assortiment aan Fray overhemden.