Shantung stropdassen

De Shantung stropdassen die u op Violamilano.com terugvindt zijn van exceptionele kwaliteit. Shantung is een soort zijde die wat steviger valt dan andere soorten zijde. Hierdoor zien kledingstukken die zijn gemaakt van dit materiaal er niet alleen prachtig uit, maar zijn ze ook bijzonder duurzaam. Shantung is een stof die door Viola Milano onder andere wordt gebruikt in stropdassen. We hebben meerdere verschillende uitvoeringen van onze Shantung stropdassen voor u op onze website staan. Bent u op zoek naar een bijzondere stropdas die u perfect staat en die lange tijd mee zal gaan, dan raden we u aan om deze modellen dan ook eens te bekijken.

Shantung stropdassen op Violamilano.com

Viola Milano is een kledingmerk dat zich speciaal richt op mannenkleding. Het is een merk dat mannen de mogelijkheid geeft om hun eigen, unieke karakter naar voren te laten komen. Met Viola Milano kunnen zij elementen aan hun outfits toevoegen die avontuurlijk zijn, of juist meer conservatief. Alle kleding van Viola Milano is van premium kwaliteit en louter gemaakt van de allermooiste materialen. Dit zult u ook merken als u de Shantung stropdassen van Viola Milano in handen krijgt. Deze stropdassen worden in meerdere verschillende kleuren en patronen verkocht. In de webshop van Viola Milano vindt u de verschillende modellen overzichtelijk bij elkaar. Zo kunt u snel een keuze maken voor de stropdas die het beste bij uw persoonlijke stijl past!

Modieuze en veilige Ray-Ban zonnebrillen bij facatio.nl

Buiten in de zon is het heerlijk. Iedereen geniet graag van de warme zonnestralen op het strand, op een terras met een koel drankje of tijdens een fijne wandeling. Maar te veel zon kan schadelijk zijn en dus is een goede bescherming belangrijk. Dat geldt voor de huid, die beschermd kan worden met een goede zonnebrandcrème, maar ook de ogen kunnen beschadigd raken door een overdaad aan zonlicht. Het is dan ook van groot belang om een goede kwaliteit zonnebril te dragen als de zon schijnt. Het gerenommeerde zonnebrillenmerk Ray-Ban is al vele jaren toonaangevend als het gaat om een veilige bescherming van de ogen tegen de zon.

Het merk Ray-Ban werd in 1937 opgericht na een verzoek van de Amerikaanse luchtmacht om voor piloten een zonnebril te ontwerpen die tijdens het vliegen het zicht bij felle zon zou verbeteren. Ook het probleem van het plotseling beslaan van zonnebrilglazen door waterdamp moest worden opgelost. Zo ontstond na zorgvuldig onderzoek de ook nu nog steeds beroemde Ray-Ban Aviator. Dit succesvolle model kreeg al snel gezelschap van de al even iconische Wayfarer en de sportieve Olympian, bekend geworden als favoriete zonnebril van acteur Peter Fonda in de film Easy Rider. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van zonnebrillen. Het uitgebreide assortiment van Ray-Ban is verkrijgbaar bij facatio.nl, specialist in zonnebrillen.

Webwinkel facatio.nl biedt naast klassieke Ray-Bans ook moderne en sportieve modellen in diverse kleuren en uitvoeringen. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit en draag een originele Ray-Ban!