Boglioli: wat een Italiaans merk hoort te zijn

In de eerste jaren van de 20ste eeuw werden in de prachtige Italiaanse provincie Brescia de eerste stappen gezet voor wat zou uitgroeien tot het hoogwaardige kledingmerk Boglioli. De familie opende hier immers een winkel die gespecialiseerd was in maatwerk voor mannen. Het is een specialisatie die nooit is weg gegaan. Sterker zelfs: ze is enkel uitgediept sinds de start tot de dag van vandaag. Niet toevallig dan ook dat Boglioli de maatstaf binnen de sector is.

Zoektocht naar excellentie

Het duurde niet lang voor Bogliolo een echte maatstaf werd en bekend stond als het toppunt van maatwerk en elegantie. Stoffen van de hoogste kwaliteit werden gecombineerd met traditioneel vakmanschap om kleding te creëren die iedere man waard is. Vanaf de jaren ’70 heeft er een diversificatie plaats. Er werd gestart met de uitbouw van een eigen kledinglijn en de creatieve genieën van de onderneming hebben niet meer achterom gekeken. Het resultaat is een internationaal topmerk dat alles uitademt wat er in je opkomt bij het denken aan Italiaanse kledij van topkwaliteit.

De specialisatie

Iedere man die zichzelf een stijlicoon noemt hoort op zijn minst een Boglioli in huis te hebben. Deze colberts van de hoogste kwaliteit en de fijnste materialen zijn toonbeelden van echte Italiaanse klasse. Ook blazers behoren tot het assortiment in uiteenlopende materiaal die slechts één gemene deler hebben: een superieure kwaliteit. Zelf zin gekregen in een pronkstuk voor jouw kast? Neem eens een kijkje op Oger.nl en ontdek wat Boglioli je allemaal te bieden heeft.